Semua orang boleh buat busines tapi tak semua boleh bertahan. Beza antara saya & orang lagi berjaya adalah Pengalaman & kemahuan yang tinggi . Bagi saya masih lagi belajar

Kenali Engku Helmy

Engku Helmy di lahir di Kuala Terengganu,Terengganu merupakan bekas pelajar dalam pengajian Perakaunan & Kewangan Islam, Universiti Malaya.

 

Kini beliau adalah Pengasas kepada EA Group Company di mana sebagai Penyedia Service Secara Online yang meliputi Melalui Servis Digital Marketing, Service Jualan Dalam Talian (ecommerce), Service Mentainace Web Perniagaan on Clouds juga pemilik kepada Syarikat Teknologi Atas Awan EA Clouds Technology

 

Selepas beberapa kejayaan dalam bidang ecommerce saya di jemput untuk merancang kempen marketing & memberi penyelesaian mengikut industri jemputan

Dalam erti kata lain, beliau gemar baca pattern berdasarkan beberapa data penting  samada kempen marketing seseorang itu berkesan atau tidak. 

 

Engku Helmy berpengalaman selama 8 tahun dalam menguruskan perniagaan e commerce termasuk menghasilkan kempen iklan-iklan klien yang membawa pulangan serta merta dengan budget yang rendah.

Antara Jenama Antarabangsa yang pernah bekerjasama dengan EA adalah seperti Google (Malaysia) , Facebook (Malaysia) ,Google Asia Pasific (APEC) ,Shopee (Malaysia) Mudah.my(Malaysia) ,Rocket Internet (Germany),iTrain Asia & Besedo (Malta&Maldives)

 

Engku Helmy juga selalu di jemput untuk bekerjasama dengan Agensi & Kementerian seperti Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) ,Kementerian Belia & Sukan (KBS), Kementerian Kemajuan & Luar Bandar (KKWL) , MDEC ,RISDA,MADA,LADA,KETENGAH, dan ramai lagi agensi .

As seeing on TV