EA Academy & Training – Belajar Business Online Dengan Engku Helmy

  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

"9 dari 10 Business Owner tak tahu
direction dalam marketing
&
juga majoriti tiada idea macamana
nak menjual di Instagram"

rasa dah lebih setahun guna Instagram ni . semua teknik follow-unfollow dah guna . macam macam jenis hashtag dah pakai tapi still sama . Saya nak berubah !

Ada Kawan ajak join kelas Instagram Ads .

Tapi bila cuba guna Ads ni duit dah habis tapi sale tak perubahan sangat la.

Follower ya ada je bertambah tapi Sales di Instagram masih krik krik tiada jualan pon

Apa yang jadi bila update post je jadi krik krik
Ingatkan dah post kt Instagram adalah dapat customer baru tapi tak ada apa perubahan pon
Sunyi sepi  always refresh setiap jam tak de orang like  apetah lagi komen . Saya rasa macam shok sendiri je

Biar Kami Guide Tangan Anda Step by Step

Anda akan di ajar secara one on one bersama Coach Instagram bagaimana cara Online Seller Mendapat jualan 5 Angka dengan Instagram

Kelas Instagram di Kuala Lumpur

Ya kini anda boleh belajar terus secara One on One di Kuala Lumpur . Belajar terus secara direct 

Kelas Instagram di Langkawi, Kedah

Ya kini anda boleh belajar terus secara One on One di Pulau Langkawi, Kedah. Belajar terus secara direct 

Kelas Instagram di Pulau Pinang

Ya kini anda boleh belajar terus secara One on One di Pulau Pinang. Belajar terus secara direct 

Tenaga Pengajar

Engku Helmy

Social Media Influencer / Trainer

Pengurus Media House & Produksi 

Ticer Dayah

Trainer / Coach Lifestyle

Social Media Guru untuk Fesyen , Beauty & Health

Memperkenalkan MPC-IG

Jom Sertai Sekarang !

Join our course and start building the most wanted career available today. We make sure every class is easily understood, and that all students reach the same level of expertise needed for today’s hi-tech industry.